login icon
english icon
AA

Begrenset telefontid i sommer

I sommerferien vil Verdens Barn ha redusert bemanning, men alle viktige beskjeder vil bli formidlet. For å sikre at vi har tid til å håndtere de prioriterte sakene, vil vi ha begrenset åpningstid på telefonen.

Verdens Barn er opptatt av å bidra til å begrense spredningen av smitte, og samtidig sikre at Verdens Barn kan opprettholde drift i denne ekstraordinære situasjonen. Vi praktiserer derfor utstrakt bruk av hjemmekontor. Send oss gjerne en e-post (resepsjon@veredensbarn.no) så svarer vi så raskt vi får anledning. Det er mulighet for samtaler både på telefon og Teams. 

Vi vil gjøre oppmerksom på at henvendelser som ikke haster, kan ta litt tid før blir besvart. Saksbehandleren som er på jobb i sommer vil prioritere tildelinger, reisebeskjeder og andre saker som haster. Spørsmål om for eksempel ventetider, oppfølgingsrapporter, adresseendringer, o.l. kan man ikke regne med å få svar på umiddelbart i ferietiden. 

Vi håper på forståelse for dette. Send gjerne epost, så svarer saksbehandler så fort det er kapasitet! Om ditt lands saksbehandler er på ferie, kan den saksbehandleren som er på jobb nås på epost adopsjon@verdensbarn.no eller fadderskap@verdensbarn.no

Vi benytter anledningen til å ønske alle våre medlemmer og faddere en strålende sommer!

Finn ditt lokallag

Verdens barn
Frognerveien 10
0257 OSLO - Norway

Org nr: 970 134 891

Tlf: +47 22 59 52 00