login icon
english icon
AA

Temakveld om ungdom og tilknytning

Har du adoptert eller er du adoptert? Planlegger du å adoptere? Verdens Barn inviterer til en digital temakveld om ungdom og tilknytning tirsdag 18. mai kl. 18.00-20.00.

Psykologspesialistene Stig Torsteinson og Ida Brandtzæg er begge psykologspesialister med lang erfaring fra klinisk arbeid ved Nic Waals Institutt. De arbeider nå i Tilknytningspsykologene. De er fagbokforfattere og arbeider med implementering av tilknytningsbaserte metoder. De har lang erfaring med å jobbe med adoptivbarn. 

Tema for kvelden er tilknytning og ungdom. Det vil bli anledning til å stille spørsmål. 

Temakvelden vil foregå på Teams: Klikk her for å bli med på møtet.

Ida Brandtzæg er psykologspesialist og leder for Tilknytningspsykologene. Hun arbeider også ved R-BUP Øst og Sør og har tidligere vært knyttet til Nic Waals Institutt, Lovisenberg sykehus. Hun er distributør og kursholder for Circle of Security International. I tillegg holder hun foredrag og har gitt ut flere bøker. 

Stig Torsteinson er psykologspesialist og leder Tilknytningspsykologene sammen med Ida Brandtzæg. Han har tidligere arbeidet ved Nic Waals Institutt, Lovisenberg sykehus, Aline Spedbarnsenter og R-BUP Øst og Sør. Han er distributør og kursholder for Circle of Security International. Stig Torsteinson holder foredrag, er veileder og har gitt ut flere bøker.

Velkommen! 

 

 

Finn ditt lokallag

Verdens barn
Frognerveien 10
0257 OSLO - Norway

Org nr: 970 134 891

Tlf: +47 22 59 52 00