login icon
english icon
AA

Colors of South Africa - lær å lage sørafrikansk mat!

Klar til å skjerpe matlagingskunnskapene dine og lage mat sammen med en profesjonell kokk i ditt eget hjem? Vil du lære å lage sørafrikansk mat og samtidig støtte arbeidet til våre samarbeidspartnere i Sør-Afrika?

Hvis svaret er ja, så forbered deg på å gjøre hverdagsmatlaging til en overdådig fest med Harry Sideropoulous! Bli med på online matlaging og lær triksene. Du kan til og med invitere noen venner for å gjøre det morsommere.

Vår samarbeidsorganisasjon ABBA merker - som alle andre i Sør-Afrika - de økonomiske konsekvensene av Covid-19 og restriksjonene som er innført. Kreative sjeler hos ABBA har derfor begynt å finne nye veier å skaffe inntekter på, og samtidig gi et tilbud til de mange som har et forhold til landet.

De lanserer nå 4 virtuelle matlagingskurs, presentert av en kjent kokk. Folk som er interessert i å bli med kan registrere seg og kjøpe en online-billett. Temaet vil være "Colors of South Africa", ​​og det vil bli en spesiell 1-2 timers begivenhet på 4 forskjellige lørdager.

Når du har bestilt, blir du lagt til øktens WhatsApp-gruppe, hvor du vil motta praktisk informasjon og videoklipp fra Harry, samt listen over ingrediensene til din matlagingsoppskrift. Bare velg dato og oppskrift som passer deg, kjøp nødvendige ingredienser dagen før, sett opp datamaskinen og kok mat med Harry.

Prisen er 254 sørafrikanske Rand (ca. 130 kroner) per gang, eller 780 Rand (ca. 420 kroner) for 4 lørdager. 

For å bestille alle 4: https://www.bigmarker.com/cook-along-series/FOUR-RECIPE-SERIES

Per event:

No 1 – 26th September 2020: https://www.bigmarker.com/cook-along-series/cheesepie

No 2  -  10th October 2020: https://www.bigmarker.com/cook-along-series/Malva

No 3  - 24 October 2020: https://www.bigmarker.com/cook-along-series/meatballsandboeries

No 4 – 07 November 2020: https://www.bigmarker.com/cook-along-series/malaycurry

 

 

Finn ditt lokallag

Verdens barn
Frognerveien 10
0257 OSLO - Norway

Org nr: 970 134 891

Tlf: +47 22 59 52 00