login icon
english icon
AA

Sjørøverfest i Oslo 16. august!

Ship O'hoi!

Også i år blir det sjørøverfest i Oslo, med noen endringer av hensyn til smittevernreglene. Husk påmelding!

Sjørøverfesten er en lang og hyggelig tradisjon i Verdens Barn lokalavdelingen Oslo nord/øst, så vi satser på at det blir i år også😊

Vi tar høyde for smittevernreglene og gjør det litt annerledes i år. I stedet for å ta båtene ut til Hovedøya møtes vi i Frognerparken ved siden av den store parkeringen. I stedet for skattejakt arrangerer vi andre leker for barna der det er lettere å holde avstand. 

NÅR: Søndag 16. august 2020

TIDSPUNKT: Fra kl. 11.30

HVOR: Frognerparken ved den store parkeringen ved Frognerbadet.

Det er lov å kle seg ut som sjørøver, men det er selvsagt fullt mulig å komme i vanlige klær.

Alle tar med egen mat og drikke i år, og ikke noe til felles. Etter maten kan barna leke og løpe rundt, mens vi voksne kan prate og utveksle erfaringer. Ta gjerne med en ball eller andre uteleker også hvis dere vil.

Festens høydepunkt for mange skattejakten, men den må vi dessverre droppe i år. Barna blir som regel så ivrige så det blir vanskelig å holde avstand. I stedet arrangerer vi noen klassiske leker som for eksempel potetløp og Kims lek.

Festen varer 2-3 timer. Det kommer alltid noen nye til hvert år, som er superhyggelig, i tillegg til en fast gjeng som er med hvert år😊 Vi stiller uansett vær. Alle VB-medlemmer, samt medlemmer fra de andre adopsjonsforeningene er hjertelig velkomne!

For å følge smittevernreglene må vi i år be alle som ønsker å delta om å melde seg på. Det gjør du ved å sende navn og e-postadresse, samt hvor mange fra dere som kommer, til turidolsen2001@yahoo.com, eller melde deg på via Facebook arrangementet. Det er ikke bindene påmelding, men si gjerne fra hvis dere vet dere ikke kommer likevel.

Følg med på vår Facebookside: Verdens Barn lokalavdeling Oslo nord/øst, for oppdatert informasjon.

Hilsen styret i Verdens Barn lokalavdeling Oslo nord/øst ved Line, Marianne, Ingrid, Thine og Turid

 

 

Finn ditt lokallag

Verdens barn
Frognerveien 10
0257 OSLO - Norway

Org nr: 970 134 891

Tlf: +47 22 59 52 00