Vi søker spesielle foreldre!

Vår samarbeidsorganisasjon i Sør-Afrika leter nå etter familie til en gutt født i august 2017.

Alle barn behøver foreldre som har tid, ressurser og egenskaper som passer akkurat for dem. Men noen barn har større utfordringer enn andre. Vi vet at det finnes spesielle foreldre, i den forstand at de er godt egnet som familie til nettopp disse barna.

Vår samarbeidsorganisasjon i Sør-Afrika leter nå etter familie til en gutt født i august 2017. Han er født til full termin og veide 2,4 kg. Gutten er diagnostisert med Arthrogryposis, en medfødt tilstand med bøyde og stive ledd i ulike deler av kroppen. Gutten har siden fødsel bodd i et godt fungerende fosterhjem utenfor Cape Town. Han får fysioterapi og behandling, og viser god utvikling.

Av hensyn til barna og deres integritet er vi i slike saker sparsomme med opplysningene. Søkere som kan tenke seg å vurdere å adoptere denne gutten bes ta direkte kontakt med Helge Solberg (helge@verdensbarn.no) for flere opplysninger. Vi har også bilder og video som familiens lege kan få tilgang til. Også søkere som er godkjent for andre land kan være aktuelle. Eventuelle andre barn i familien bør være minst to år eldre.

Mer informasjon om barn som trenger en familie finner du under "Barn søker foreldre".