login icon
english icon
AA

Koreatreff på Hafjell

Det nærmer seg pinse og dermed Koreatreff på Hafjell. En av arrangørene, Aasne Haugvik, håper på enda flere deltakere enn de som allerede har meldt seg på.

Det siste Koreatreffet ble holdt i 2008, og i årene etterpå var Verden Barns Astri Ødegaard alltid opptatt av at det burde arrangeres flere treff. «Aasne, kan du ikke være så snill å forsøke å arrangere et Koreatreff - da ville jeg blitt så glad», sa Astri ikke så mange ukene før hun dessverre døde.

Astri var som en ekstra mor for mange adopterte fra Sør-Korea. Henne kunne de snakke med om alt.

Og nå blir det altså nytt treff på Hafjell ved Lillehammer. Pinseaften, lørdag, blir det tur til Hunderfossen og Lilleputthammer, men ellers er målet bare å kose seg sammen uten for mye opplegg.

- Jeg håper at de som kommer på treffet vil dra derifra med nye venner. De som ønsker å snakke om adopsjon kan få mulighet til å bruke meg som samtalepartner med erfaring både som adoptert og adoptivmor, sier Aasne.

Folk kan finne mer informasjon om arrangementet på Facebooksiden til Hjertevekst og på Facebooksiden til Verdens Barn. Det er også mulig å kontakte Aasne på leemina1@gmail.com eller telefon 41299194.

Finn ditt lokallag

Verdens barn
Frognerveien 10
0257 OSLO - Norway

Org nr: 970 134 891

Tlf: +47 22 59 52 00