login icon
english icon
AA

Lokallaget i Nordland


asiaten

Lokallaget i Nordland ble startet i 1994. I 2001 ble Hålogaland lokallag startet og overtok våre medlemmer fra Lofoten, Ofoten og Vesterålen. Av praktiske årsaker blir de fleste aktiviteter arrangert i Salten distriktet. Vi er et ganske aktiv styre, og vårt lokallag har en del faste arrangementer i året, flere av disse i samarbeid med de 2 andre adopsjonsforeningene. Tradisjonen tro feirer vi hvert år i februar kinesisk nyttår. Her serverer vi mange forskjellige retter fra ulike (adopsjons-) land. På forsommeren arrangeres vårturen, en koselig grilltur på stranden. Ellers er det markering av adopsjonsuka og adventsfest.

Framover kommer vi til å sende invitasjoner til våre arrangementer på epost. Derfor ville det vært flott om vi kunne ha epostadressene på alle vår medlemmer. Så ta kontakt dersom dere bytter til ny epostadresse.

 

 Ventetreff

For de som nettopp har startet adopsjonsprosessen kan det kanskje være godt å treffe andre i samme situasjon. Ventetreff finner sted på møterommet på Peppes Pizza i Bodø en gang i måneden. Ta kontakt med adopsjonskontakt for mer informasjon..


Adresser
June Skoglund (leder) 
Børsingveien 6
8075 Bodø
90799322
nordland@verdensbarn.no

Femmigje Andersen-Sijtsma (adopsjonskontakt)
tlf. 45850134
femmigje@gmail.com

 

 

 tegearre

Finn ditt lokallag

Verdens barn
Frognerveien 10
0257 OSLO - Norway

Org nr: 970 134 891

Tlf: +47 22 59 52 00