Førjulstreff og togtur med Tertitten

Verdens Barns lokalavdeling i Akershus inviterer medlemmer i Verdens Barn, Adopsjonsforum og InorAdopt til førjulstreff med Tertitten + juleverksted søndag 3. desember.

Akershus lokalavdeling er glade for å kunne invitere dere til førjulstreff med Tertitten. Oppmøte Tertitten togstasjon på Sørumsand kl. 13.00. Togavgang kl. 13.30.

Etter togturen samles vi til en koselig stund på Sørumsand misjonshus, Industrivegen 5 (2. etasje, brunt hus med parkeringsplass foran). Dette ligger bare noen hundre meter fra togstasjonen. Vi vil stå for en enkel servering av pepperkaker og noe varmt å drikke. Det man vil spise utover dette tar man med selv. Det vil også bli et lite juleverksted hvor barna kan lage forskjellige ting.

Nissen kommer for å møte barna, og har med en liten overraskelse. 

PRIS: Togbilletter betales selv før avgang. kr. 60,- for honnør/barn og 130,- for voksen. Barn under 3 år gratis. Vi har reservert vogner på Tertitten (de skal være merket med Verdens Barn Akershus). 

Inngang Misjonshuset: NOK 30,- pr person (skal dekke gaven til barna + gløgg og pepperkaker).

For at vi skal kunne ha nok gaver til barna, ber vi om at det sendes en mail med påmelding til vår adopsjonskontakt, Heidi. heidiaasjohansen@outlook.com  Påmeldingfrist 20. november. 

Vi ser frem til å møte dere alle sammen!

Hilsen Amine, Heidi, Kim Vegard og Anne Merethe

Finn ditt lokallag

Verdens barn
Frognerveien 10
0257 OSLO - Norway

Org nr: 970 134 891

Tlf: +47 22 59 52 00